logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Eindhoven // Groepsuitjes
Groepsuitje Eindhoven

Groepsuitje Eindhoven

Groepsuitje voor een all-in prijs

Ontdek de stad Eindhoven door middel van een speurtocht, een strategisch spel of een puzzeltocht. Uitjes en Eten zorgt dat uw groepsuitje Eindhoven een geslaagde dag zal worden. Eindhoven is één van de grootste steden van Nederland en met haar mooie historische binnenstad uitermate geschikt voor een groepsuitje Eindhoven.

Uitjes en Eten zorgt ervoor dat alles perfect voor uw wordt geregeld. Kijk snel hieronder voor de diverse programma´s.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is al jaren bedreven in het organiseren van groepsuitjes in Eindhoven. Ook in vele andere steden van Nederland zijn zij te vinden. U kunt kiezen voor uitjes door de stad, op het strand, met veel activiteit of waarbij iedereen binnen zit en een dinerspel speelt. Alles is mogelijk bij Uitjes en eten. Tijdens en na de activiteiten kan er heerlijk gegeten worden. Ook dit wordt door ons geregeld, waardoor u nergens meer enig omkijken naar heeft en lekker kunt geniet. De restaurants worden altijd in overleg met u gekozen.

Benieuwd of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele groepsuitjes in Eindhoven. Voor meer Eindhovense groepsuitjes klikt u hier.

Crazy 88 in Eindhoven

Crazy 88

Crazy 88 is het spel waarbij je door middel van supergekke en originele filmopdrachten de stad Eindhoven ontdekt. Al deze filmopdrachten leiden u langs de mooiste plekjes van de stad. Naast alle leuke en gekke opdrachten wordt er in diverse restaurants uiteraard ook heerlijk eten en drinken verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Eindhoven. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een bedrijfsuitje of groepsuitje regelen in Eindhoven? Geen probleem. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes. Van leuke spelprogramma's tot en met heerlijk catering. U heeft nergens omkijken meer naar. Uitjes en Eten organiseert niet alleen bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Eindhoven. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Den Bosch, teamuitjes in Breda of afdelingsuitje in Volendam.

Bedrijfsuitjes Eindhoven

Personeelsuitje Eindhoven

Personeelsuitjes Eindhoven? De Eindhoven is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. De lichtstad biedt alle mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in Eindhoven.

Groepsuitje Eindhoven

Eindhoven is een verrassend mooie stad en daarom uitermate geschikt voor een groepsuitje. Een groepsuitje een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje.

Puzzeltocht Eindhoven

Eindhoven is de ideale plaats voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken.

GPS tocht Eindhoven

De GPS Tocht door Eindhoven is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten.

Teambuilding Eindhoven

Teambuilding in Eindhoven. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie stad Eindhoven. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.