logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Eindhoven // GPS tocht Eindhoven
Groepsuitje Eindhoven

GPS tocht Eindhoven

GPS tocht voor een all-in prijs

De GPS Tocht door Eindhoven is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten.

Géén topsport, maar een hele mooie tocht door Eindhoven. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! Natuurlijk met heerlijk Eten en Drinken.

Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Eindhoven.Wie is het Zwijntje Eindhoven

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Eindhoven waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Eindhoven

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Eindhoven in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Eindhoven

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Eindhoven en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Eindhoven zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Eindhoven

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Eindhoven is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Een bedrijfsuitje regelen in Eindhoven? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag tot in de puntjes voor u verzorgen. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteiten tot catering, wij doen het allemaal voor u.

Erg leuke en originele bedrijfsuitjes zijn de GPS Tochten. U loopt een prachtige route door de stad met behulp van een GPS apparaat. Dit apparaat brengt u op de mooiste plekjes van Eindhoven en zorgt ervoor dat u daarbij niet verdwaald!

Bedrijfsuitjes Eindhoven

Personeelsuitje Eindhoven

Personeelsuitjes Eindhoven? De Eindhoven is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. De lichtstad biedt alle mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in Eindhoven.

Groepsuitje Eindhoven

Eindhoven is een verrassend mooie stad en daarom uitermate geschikt voor een groepsuitje. Een groepsuitje een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje, alles is mogelijk bij Uitjes en Eten!

Puzzeltocht Eindhoven

Eindhoven is de ideale plaats voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken.

GPS tocht Eindhoven

De GPS Tocht door Eindhoven is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten.

Teambuilding Eindhoven

Teambuilding in Eindhoven. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in de mooie stad Eindhoven. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.